Zoeken
  • dekogelfotografie

Lezing in Doesburg

Bijgewerkt: 17 feb 2019

En nog een lezing over (artistieke) productfotografie. Op maandag 12 februari afgereisd naar Doesburg om daar een lezing te geven voor fotoclub Doesburg.

Hieronder het verslagje van de avond geschreven door fotoclub Doesburg:

"Afgelopen maandag 12 februari hadden we bezoek van productfotografie specialiste Wieteke de Kogel. Dit onderwerp was nog niet eerde in een clubavond behandeld.


Wieteke liet ons voor de pauze zien wat er allemaal komt kijken bij dit type fotografie. Ze illustreerde dit met theorie, grafiekjes en tabellen, type lampen die nodig zijn, kunststof platen om producten op te zetten, doeken voor de achtergrond, foto’s die wel of juist niet aanspreken en ze toonde haar thuisstudio. Met hulp van 1 van de leden liet ze zelfs zien hoe het licht veranderd als je de lichtbron, de lamp 10 of 15 % veranderd van stand.


Na de pauze liet ze ons haar kunstzinnige foto’s zien waarin bestek en groenten die verlicht waren een hoofdrol speelden. Het was een bijzonder avond met deze prachtige originele foto’s van een zeer enthousiaste Wieteke de Kogel.”


Wat leuk dat mijn inspanningen zo positief worden ontvangen!!


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon

© 2019 by de Kogel Fotografie. 

Disclaimer

Op al het fotomateriaal dat op deze site staat berust copyright.
Het is dan ook niet toegestaan om beeldmateriaal over te nemen, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Wieteke de Kogel.

Mocht u een foto of tekst over willen nemen dan kunt u contact opnemen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now